Информация за членство

Новини и съобщения от Проект Св. Лазар
Locked
User avatar
Протостратор
Одрен Св. Лазар
Posts: 39
Joined: Sat Jan 21, 2017 9:33 am
Location: Станимака
Contact:

Информация за членство

Post by Протостратор » Fri Jan 27, 2017 3:40 am

Ако сте отдадени личности, имате изявен интерес към средновековната история, експеременталната археология или историческата реконструкция, може да бъдете част от Проект Св. Лазар - България

:!: Условия за членство:

:arrow: Да сте над 16 години
:arrow: Да имате готовност да изучавате, издирвате и съхранявате българската и европейска средновековна история и култура.
:arrow: Да имате готовност да пресъздавате исторически персонаж(член на ордена на Св. Лазар Йерусалимски) по максимално точен и автентичен начин.


:!: Статут на Кандидат - член се дава на хора, които са изявили желание за членство в сдружението, чрез писмо до ел. поща contact@projectlazarusbulgaria.org или на facebook страницата ни със следната информация:

- Име и фамилия
- град на местожителство
- години
- Какъв е интересът ви към средновековната история и реконструкция

След кратък разговор, в които ще бъде разяснено на лицето за нас и нашите цели, той придобива статут на кандидат - член за 60 дни. Този период се дава на лицето, за да прецени той(тя) дали сдружението отговаря на представите му(й). След изтичането на този период(може и по-рано, ако е преценил) се взима решение от страна на лицето и от страна на пълноправните членове на сдружението. След, което се придобива статут на пълноправен член.

Бележка: След изтичането на този период от 60 дни, лицето не е длъжно да става официален член на сдружението.

:!: Кандидат - членът има всички права каквито има и пълноправният, член на сдружението "Проект Св. Лазар - България", освен да гласува.
Image

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest